За нас

„Грос Стар-7" ЕООД е създаден през 2001 г.  Лицензиран от Национална агенция за професионално образование и обучение с номер на лицензия 200512244 през 2005 г.

Дейността ни е насочена в организиране и провеждане на професионални курсове в направления охрана и оръжие.

Ежемесечно организираме и провеждаме курсове за безопасно боравене с огнестрелно оръжие, съгласно Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

Към професия „Охранител” предлагаме следните специалности:

„Програма минимум" за първоначално обучение на лица, заемащи длъжностите

„Ръководител на охранителна дейност" и „Охранител"

„Банкова охрана и инкасова дейност" – код 8610101

 „Лична охрана" – код 8610102

„Физическа охрана на обекти" – код 8610103

Всяко обучение, което провеждаме е в съгласие с актуалната нормативна уредба на Република България, а учебното съдържание се стараем да бъде максимално ефективно и полезно за клиентите ни.

Материалната ни база включва оборудван и лицензиран учебен кабинет на адрес – Варна, ул."Тролейна" № 12, преференциално ползване на закрити и открити стрелбищни комплекси, партньорски отношения с водещи спортни клубове по бойни спортове, осигуряване на достъп във водещи национални охранителни фирми, с цел практически упражния и демострации.

Преподавателският състав е с дългогодишен стаж и опит в сферата на сигурността, спорта, отбраната и съдебната система - както в частния, така и в държавния сектор.