За нас

Ние сме първият и до скоро единствен център за професионално обучение на територията на източна България в направление сигурност и охрана.

Дейността ни е насочена в организиране и провеждане на професионални курсове и обучения в направления охрана и оръжие.

Ежемесечно организираме и провеждаме курс за безопасно боравене с огнестрелно оръжие, съгласно Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

Към обучения по професия „Охранител” предлагаме следните специалности:

  • „Програма минимум" за първоначално обучение на лица, заемащи длъжностите „Ръководител на охранителна дейност" и „Охранител"
  • „Банкова охрана и инкасова дейност" – код 8610101
  • „Лична охрана" – код 8610102
  • „Физическа охрана на обекти" – код 8610103

Всяко обучение, което провеждаме е в съгласие с актуалната нормативна уредба на Република България, а учебното съдържание се стараем да бъде максимално ефективно и полезно.

Материалната ни база включва оборудван и лицензиран учебен кабинет на адрес – Варна, ул."Тролейна" № 12, ползване на закрити и открити стрелбищни комплекси, партньорски отношения с водещи спортни клубове по бойни спортове, осигуряване на достъп във водещи охранителни фирми, с цел практически упражния и демострации.

Можете да ни откриете като партньор в сайта на най-големия портал за сигурност Security.bg

Преподавателският ни състав е с дългогодишен стаж и опит в сферата на сигурността, спорта, отбраната и съдебната система - както в частния, така и в държавния сектор.

 

Контакти

9020 Варна
ул."Тролейна" 12

офис
052/ 63 00 91

Яни Стефанов
0885/ 18 55 88
 

grosstar7@gmail.com
info@ohrana-orajie.com